Έκλεισε τις πύλες της με επιτυχία η SECUREXPO 2018



Η έκθεση SECUREXPO η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας, έκλεισε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία τις πύλες της, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση-θεσμό για τον κλάδο των τεχνολογιών ασφάλειας και έξυπνων κτιρίων. 

Η 3η SECUREXPO 2018 κατά γενική ομολογία ήταν μια έκθεση ευρωπαϊκού επιπέδου, ιδιαίτερα  ενδιαφέρουσα όσον αφορά τα εκθέματα, με εξαιρετικό επίπεδο διοργάνωσης και απόλυτα στοχευμένη προσέλευση επισκεπτών.

Η δυναμική της έκθεσης SECUREXPO απορρέει από την ποιότητα και το κύρος των εκθετών αλλά και των επισκεπτών της. Οι συμμετέχοντες εκθέτες κάθε 2 χρόνια αφιερώνουν σημαντικούς πόρους, πολύτιμο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς του κλάδου. 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στα εντυπωσιακά περίπτερα και τις κατασκευές των εταιριών που πρόσθεσαν στην έκθεση αίγλη και ευρωπαϊκό κύρος. 

Οι επαγγελματίες επισκέπτες που έδωσαν το παρών στην SECUREXPO 2018 έλαβαν την πιο άμεση πληροφόρηση για όλες τις νέες και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες του κλάδου σε Ελλάδα & εξωτερικό. 

Η ενότητα DRONE EXPO παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών UAV’s σε διάφορους τομείς και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 


















Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.