Ένθετο αφιέρωμα του περιοδικού Security Manager για την SECUREXPO 2018 (pdf)

Η SECUREXPO που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως η έκθεση θεσμός για τον κλάδο των τεχνολογιών ασφάλειας στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τη δυναμική της, τόσο σε επίπεδο εκθετών και εκθεμάτων, όσο και στο επίπεδο οργάνωσης και προσέλευσης επισκεπτών.




Στην SECUREXPO 2018 (www.securexpo.eu) – που διοργανώθηκε από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό – συμμετείχαν ως εκθέτες, οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου των τεχνολογιών και υπηρεσιών ασφάλειας, όπως παραδοσιακοί και νέοι εισαγωγείς συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε τομέα της ασφάλειας, κατασκευαστές προϊόντων, Integrators που υλοποιούν μεγάλα έργα, αλλά και εταιρίες παροχής υπηρεσιών, όπως οι μεγαλύτεροι Κεντρικοί Σταθμοί.

Οι επαγγελματίες που είχανε την ευκαιρία να επισκεφτούν τη φετινή έκθεση, είναι σίγουρο ότι εντυπωσιάστηκαν από τα επιβλητικά και ιδιαίτερα καλαίσθητα περίπτερατων περισσότερων εκθετών, που πραγματικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ήταν εφάμιλλα εταιριών που συναντάμε σε διεθνείς μεγάλες εκθέσεις. Ανεξαρτήτως όμως του μεγέθους και της κατασκευαστικής σχεδίασης των περιπτέρων, όλες οι εταιρίες που συμμετείχαν στη φετινή έκθεση, είχαν μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία και το πιο βασικό είναι ότι ανέδειξαν προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού. 

Όπως είναι λογικό, τα συστήματα βίντεο επιτήρησης, συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης και πυρανίχνευσης, αποτελούσαν την μεγάλη πλειοψηφία των εκθεμάτων, ενώ σε αρκετά περίπτερα είδαμε και πιο εξειδικευμένες λύσεις για το τομέα της φυσικής ασφάλειας, όπως πύλες ελέγχου εισόδου, αντικλεπτικά συστήματα, λύσεις για τη διαχείριση κλειδιών, συστήματα καταστροφής εγγράφων, καθώς προτάσεις εφαρμογών και υπηρεσιών για την ασφάλεια, προστασία και διάσωση με τη χρήση Drones στην παράλληλη θεματική έκθεση DRONEXPO. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι στη φετινή έκθεση είχε αρκετές συμμετοχές από το τεχνολογικό τομέα των έξυπνων κτιρίων, ακολουθώντας τη διεθνή τάση που φέρνει ολοένα και περισσότερο κοντά το τομέα του security και smart building. Την φετινή έκθεση επισκέφτηκαν πάρα πολλοί επαγγελματίες από το τομέα της μεταπώλησης και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας, εταιρίες υλοποίησης μεγάλων έργων, στελέχη ΙΕΠΥΑ, υπεύθυνοι ασφάλειας, μηχανικοί, εργολήπτες και άλλους επαγγελματικούς κλάδους.


Στις σελίδες του ειδικού ενθέτου παρουσιάζεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κάποια βασικά σημεία για τη συμμετοχή των εταιριών στην έκθεση.


Ετικέτες
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.